Matikkalan mökkien tarina

Matikkalan Mökkien tarina alkoi vuonna 2014 Ruokolahdella. Alueen vanhoja, 1990-luvulla rakennettuja, hirsimökkejä kunnostettiin täysin ammattimaiseen majoitustoimintaan soveltuviksi. Majoitustoiminta käynnistyi vuonna 2015 ja vieraita alkoi pikkuhiljaa saapua eri puolilta maailmaa.

Matikkalan mökeissä vieraita on alusta asti palveltu pääosin omistajaperheen voimin.

Vuosien varrella majoituskapasiteettia ja palvelutarjontaa on kasvatettu ostamalla lisää Matikkalan alueella sijaitsevia mökkejä. Alueelle on lisäksi rakennettu kokonaan uusia majoitus- ja vapaa-ajanvietto kokonaisuuksia.

Vuonna 2019 mökkikylän keskelle valmistui 10 hengen huvilamökki Pihlaja. Seuraavana vuonna Saimaan rantaan kohosi mökkivieraiden käyttöön tunnelmallinen grillikota.

Viimeisimpinä lisäyksinä mökkikylään valmistuivat tynnyrisauna ja palju, joiden lämmössä mieli lepää ja maailma ympärillä tuntuu pysähtyvän.

Matikkalan Mökit ovat houkutelleet vieraita ympäri maailman. Täällä ovat viihtyneet niin Etelä-Eurooppalaiset pohjoisen eksotiikan etsijät, kuin ihan oman kylän arjesta irtautujatkin.

Matikkalan mökkien 5 tunnelmallisessa lomamökissä ja 1 tilavassa huvilassa on majoituskapasiteettia yhteensä noin 40 hengelle, joten meille mahtuvat suuremmatkin seurueet.

 

Tule kylään!

Raikas luonto ja kirkas mieli odottavat sinua!