Vaahtera on viihtyisä mökki upealla suojaisalla paikalla mäen päällä.

Keittiö

Keittiö on kodin sydän niin kuin tässäkin mökissä. Keittiö yhdistyy avoimesti oleskelutilaan ihanana tupakeittiönä. Keittiön kaapeista löydät kaikki perusvälineet aterimista astioihin, jotta sinun ei tarvitse murehtia koko keittiön siirtämisestä mökille. Jääkaappi tarjoaa tilaa pidemmällekin vierailulle tai isommalle joukolle ja aamukahvin keität näppärästi kahvinkeittimellä tai vanhoja aikoja muistellen pannulla.

Keittiön varustukseen kuuluu astiastot kahdeksalle, keittiön perusvälineistöä, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, liesi/uuni ja kahvinkeitin.

Oleskelutila

Illalla auringon laskun jälkeen kannattaa laittaa takka tulilleen ja nauttia lämmöstä sohvalle käpertyneenä. Taustalle voi laittaa soimaan ikivihreitä klassikoita tai vain hiljentyä kuuntelemaan takkatulen ääniä. Jos taas tiedät, että lätkämatsi on tuloillaan ja haluat mökiltäkin tunnustaa väriä, sekin onnistuu. Televisio vain auki! Sateisen päivän sattuessa voit kaivaa laatikosta muutaman lautapelin ja viettää aikaa niiden parissa tunnin jos toisenkin. Oleskelutilasta löydät taulutv:n ilmaiskanavavalikoimalla, radion (bluetooth), ilmalämpöpumpun, takan, vuodesohvan, ja sohvapöydän.

Makuuhuoneet

Tiedämme, että päivän päätteeksi haluaa vain nukahtaa raikkaaseen sänkyyn ilman makuupusseja, joten erikseen sovittaessa saat myös vuodevaatteet. Sängyt ovat joustinpatjasänkyjä joihin kuuluu petauspatjat. Yöpymistä varten mökillä on yhteensä nukkumatilaa kahdeksalle hengelle.

Saunatilat

Mökki ei ole mitään ilman saunaa – tai ainakin meidän mielestämme asia on niin. Sauna lämpiää sähköllä, joten lämmittämistä ei tarvitse hermoilla – kunhan käännät vain virran päälle. Saunatiloihin kuuluu lisäksi pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi