Kääpä on kolmas isommista mökeistämme ja majoittaa seitsemään henkeen asti.

KEITTIÖ JA OLESKELUTILA

Kääpä on pohjaltaan samankaltainen kuin Vaahtera ja Sirppi mökkimme. Keittiö yhdistyy oleskelutilaan tupakeittiönä. Keittiön kaapeista löydät kaikki perusvälineet aterimista astioihin. Iso jääkaappi ja arkkupakastin tarjoavat tilaa eväille pidemmällekin vierailulle tai isommalle joukolle. Aamupalaksi valmistat helposti esimerkiksi paahtoleivät leivänpaahtimella ja smoothiet tehosekoittimella. Aamukahvi valmistuu näppärästi kahvinkeittimellä.

Keittiön ja oleskelutilan varustukseen kuuluu laadukkaat astiastot seitsemälle, keittiön perusvälineistöä, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, liesi/uuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, tehosekoitin, leivänpaahdin, taulu -tv ilmaiskanavavalikoimalla, radio, ilmalämpöpumppu, takka ja sohva.

MAKUUHUONEET JA SAUNATILAT

Kääpä mökissä on 3 makuuhuonetta alakerrassa ja 1 ylhäällä parvella. Makuuhuoneissa on nukkumatilaa seitsemälle hengelle. Lakanat ja pyyhkeet voit vuokrata meiltä tai halutessasi tuoda omat. Lakanoiden käyttö on kuitenkin pakollista. Sängyt ovat joustinpatjoja joihin kuuluu petauspatjat.

Saunatiloissa on tunnelmallinen sähkösauna, pesutilat sekä pyykinpesukone.

TERASSI JA ULKOTILAT

Kääpä sijaitsee mukavan rauhaisella paikalla mäen päällä. Kääpä mökin tilavalta terassilta löytyvät ulkokalusteet kuten pöytä ja tuolit. Mökkiä ympäröi puhdas ja luonnollinen metsäympäristö. Mökin pihasta voit löytää vaikka mustikoita aamupuuroon. Terassilta on kulkutie pienelle kallion päällä sijaitsevalle huvimajalle, jossa voit nautiskella rauhallisesta ja raikkaasta ympäristöstä.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi