Sirppi on toinen isommasta mökistämme ja majoittaa kahdeksaan henkeen asti.

Keittiö ja oleskelutila

Sirppi on pohjaltaan sama kuin Vaahtera mökkimme, josta voit katsoa myös kuvia. Sirpissäkin keittiö yhdistyy oleskelutilaan tupakeittiönä. Keittiön kaapeista löydät kaikki perusvälineet aterimista astioihin, jotta sinun ei tarvitse murehtia koko keittiön siirtämisestä mökille. Iso jääkaappi-pakastin-yhdistelmä tarjoaa tilaa pidemmällekin vierailulle tai isommalle joukolle ja aamukahvin keität näppärästi kahvinkeittimellä tai vanhoja aikoja muistellen pannulla.

Keittiön ja oleskelutilan varustukseen kuuluu astiastot kahdeksalle, keittiön perusvälineistöä, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, liesi/uuni, kahvinkeitin, taulutv ilmaiskanavavalikoimalla, radio (bluetooth), ilmalämpöpumppu, takka, sohva, lisäistuimia ja apupöytiä.

Makuuhuoneet ja saunatilat

Sirpissa on tietysti myös makuuhuoneet ja nukkumatilaa kahdeksalle hengelle. Lakanat ja vuodevaatteet saat erikseen sovittaessa. Sängyt ovat joustinpatjoja joihin kuuluu petauspatjat.

Saunatiloissa on sähkösauna, pesutilat sekä pyykinpesukone.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi