Petäjä on toinen kahdesta pienemmistä mökeistämme  Mökissä majoittuu mukavasti 4-6 henkeä.

Keittiö

Petäjässä on ihana tunnelma tupakeittiössä, joka yhdistää vaikka koko perheen. Keittiön kaapeista löydät kaikki perusvälineet aterimista astioihin, jotta sinun ei tarvitse murehtia koko keittiön siirtämisestä mökille. Jääkaappi tarjoaa tilaa pidemmällekin vierailulle tai isommalle joukolle ja aamukahvit ja teet keität näppärästi kahvinkeittimellä tai vedenkeittimellä.

Keittiön varustukseen kuuluu laadukkaat astiastot kuudelle, keittiön perusvälineistöä, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, liesi/uuni,  kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Oleskelutila

Illalla auringon laskun jälkeen voit laittaa takan tulille ja nauttia lämmöstä sohvalle käpertyneenä. Taustalle voi laittaa soimaan ikivihreitä klassikoita tai vain hiljentyä kuuntelemaan takkatulen ääniä. Jos taas tiedät, että lempielokuvasi on tuloillaan ja haluat mökilläkin uppoutua fantasiaan, sekin onnistuu. Televisio vain auki!

Voit myös rauhoittua pelaamaan lautapelejä tai korttia ja viettää laatuaikaa rakkaidesi kanssa takan loimutessa taustalla..

Oleskelutilasta löytyy: TV, radio (bluetooth), ilmalämpöpumppu, takka, vuodesohva, sohvapöytä, ruokapöytä ja tuolit.

Makuuhuoneet

Mökissä on 1 makuuhuone alakerrassa ja 1 makuuhuone ylhäällä parvella. Molemmissa makuuhuoneissa on 2 yhden hengen sänkyä. Lisäksi olohuoneessa on parivuodesohva. Yhteensä makuupaikkoja on 6 hengelle.

Saunatilat

Mökissä on myös pesu- ja saunatilat. Sauna toimii sähköllä, joten lämmittäminen on helppoa. Kylpyhuoneessa on myös pyykinpesukone.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi