Petäjä on toinen pienemmästä mökistämme ja majoittaa mukavasti neljästä kuuteen henkilöä.

Keittiö

Petäjässä on ihana tunnelma tupakeittiössä, joka yhdistää vaikka koko perheen. Keittiön kaapeista löydät kaikki perusvälineet aterimista astioihin, jotta sinun ei tarvitse murehtia koko keittiön siirtämisestä mökille. Jääkaappi tarjoaa tilaa pidemmällekin vierailulle tai isommalle joukolle ja aamukahvin keität näppärästi kahvinkeittimellä tai vanhoja aikoja muistellen pannulla.

Keittiön varustukseen kuuluu, astiastot kuudelle, keittiön perusvälineistöä, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, liesi/uuni ja kahvinkeitin.

Oleskelutila

Tupakeittiön ansiosta voit sateisena tai kylmänä päivänä viettää aikaa yhdessä perheesi kanssa. Takkatuli palamaan ja tunnelma on kohdillaan.

Tietysti myös televisio ja radio löytyy, joten ei tarvitse huolestua, että lempisarjasi jää katsomatta.

Oleskelutilasta löydät taulutv:n ilmaiskanavavalikoimalla, radion (bluetooth), ilmalämpöpumpun, takan, sohvan, lisäistuimia ja apupöytiä.

Makuuhuoneet

Tiedämme, että päivän päätteeksi haluaa vain nukahtaa raikkaaseen sänkyyn ilman makuupusseja, joten erikseen sovittaessa saat myös vuodevaatteet. Yöpymistä varten mökillä on yhteensä nukkumatilaa kuudelle hengelle. Sängyt ovat joustinpatjasänkyjä joihin kuuluu petauspatjat.

Saunatilat

Mökissä on myös pesu- ja saunatilat. Sauna toimii sähköllä, joten lämmittäminen on helppoa. Saunatiloissa on myös pyykinpesukone.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi