Kataja on toinen pienemmästä mökistämme ja majoittaa kuuteen henkeen asti

Tilat

Kataja on pohjaltaan sama kuin Petäjä mökkimme, josta voit katsoa myös kuvia. Katajassa on tupakeittiö, makuuhuoneet sekä pesu- ja saunatilat. Pyrimme siihen, että kaikki on laitettu sinulle valmiiksi, keittiön kaapeista löydät kaikki perusvälineet aterimista astioihin ja halot odottavat takkaan pääsyä.

Katajan varustukseen kuuluu astiastot kuudelle, keittiön perusvälineistöä, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, liesi/uuni, kahvinkeitin, taulutv ilmaiskanavavalikoimalla, radio (bluetooth), ilmalämpöpumppu, takka, sohva, lisäistuimia ja apupöytiä sekä pyykinpesukone.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi