Upea huvila Pihlaja

Suurin ja uusin huvilamökkimme on 2-kerroksinen Pihlaja. Mökissä on 5 makuuhuonetta ja 10 makuupaikkaa. Avokeittiö, 2 olohuonetta, 5 makuuhuonetta (3 alakerrassa ja 2 yläkerrassa), 2 kylpyhuonetta, sauna, kodinhoitohuone ja lasitettu parveke/terassi yläkerrassa. Mökissä on myös viihtyisä ja avara takapiha ja terassi, joka kiertää mökin ympäri. Tässä mökissä tilaa riittää varmasti isommankin matkaseurueen joka jäsenelle.

KEITTIÖ

Pihlajassa on tasokas keittiö tyylikkäillä kodinkoneilla ja ja laadukkailla astiastoilla. Keittiöstä löytyvät kaikki tarpeelliset ruoanlaittovälineet ja laitteet.

Keittiöstä löytyvät: uuni, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, kahvin- ja vedenkeittimet.

OLOHUONEET

Huvilassa on kaksi olohuonetta, 1 alakerrassa ja 1 yläkerrassa. Molemmissa olohuoneissa on sohva, TV ja sohvapöytä. Alakerran olohuoneessa on takka. Yläkerran olohuoneesta on pääsy lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa kaunis Suomalainen metsänäkymä.

KYLPYHUONEET JA SAUNA

Huvilassa on kaksi kylpyhuonetta, 1 alakerrassa ja 1 yläkerrassa. Molemmissa kylpyhuoneissa on suihku ja WC. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on viihtyisä sähkösauna. Saunasta pääsee helposti ulos vilvoittelemaan mökin terassille löylyttelyn jälkeen.

MAKUUHUONEET

Pihlajassa on 5 makuuhuonetta. 3 alakerrassa ja 2 yläkerrassa. Kaikissa makuuhuoneissa on 2 yhden hengen sänkyä. Tässä huvilassa suurempikin porukka nukkuu sulassa sovussa.

Hienolla paikalla oleva korkealaatuinen ja hyväkuntoinen mökki, parasta oli ilmalämpöpumpun antama viilennys kovilla helteillä. Kaikki tarvittavat varusteet löytyivät paikan päältä. Rannassa oleva grillikota tosi hyvässä kunnossa ja mukava lisä.

Antti

Koiraystävällinen
Upeasti varusteltu
Hienot ulkoilumaastot

Terhi

Siisti ja erinomaisesti varusteltu mökki. Hyvä hinta & laatusuhde! Uimapaikka kävelymatkan päässä.

Hanna

Very well equipped cottage: barbeque place on terrace, lot of games and board games, washing machine, drying closed, big freeze and fridge etc. Sleeps up to 8 people. Good location but still in peace and quiet. Lot of sporting activities both winter and summer within short distance if needed. Very clean cottage.

Anonyymi